1st Trimester Event

23 Feb

Data

23 februari 2023 - 19:00 tot 21.00 uur

Duur

2 uur

Prijs

€50,00

Locatie

Nieuwe Binnenweg 191b, 3021 GA Rotterdam

1st Trimester Event (7-17 weken)

Het thema is aandacht geven aan je lichaam. Je bent zwanger en je lijf doet iets heel bijzonders. Namelijk een nieuw mens maken! We staan stil bij wat er in je lichaam gebeurt en hoe je in de zwangerschap goed voor jezelf kan zorgen, en daarmee natuurlijk voor je baby. Met speciale ontspannende Yoga Nidra van @daniellavons

New Life Circle Events

Dit is een van onze favoriete onderdelen van ons platform zijn de New Life Circle Events.
Dit zijn events die wij hosten voor vrouwen die tegelijk op lopen in hun zwangerschap.
Elk trimester komen zij bij elkaar in een hele veilige setting, om samen te delen, te ervaren en te verdiepen. Deze vorm van samenkomen is door ons zo ontworpen dat je heel bewust kan stilstaan wat er in de zwangerschap voor jou nodig is.

Moet je meer rust nemen? Voel je voldoende verbinding met de baby die groeit in je buik? Spelen er belemmerende gedachtes over je aankomende rol als moeder of zie je juist op tegen de bevalling?

Door specifieke oefeningen te doen onderzoeken we wat bij jou speelt en wat meer aandacht nodig heeft. En dit is juist nu zo nodig in ons drukke stadsbestaan waar je alle ballen hoog moet houden. Het is een anker in je zwangerschap die je even doet laten vertragen en stilstaan bij dit prachtige proces.

Bekijk hier of de zorgverzekering (een deel van) deze cursus vergoed.

Schrijf je in voor het event

Bedankt! Je inschrijving is succesvol verstuurd.
Oeps! Er is iets mis gegaan met de inzending.