Verloskundige zorg

Gefeliciteerd met jouw zwangerschap!
Welkom bij onze fijne, kleinschalige verloskundige praktijk in onze mooie grote stad Rotterdam. Onze zorg voelt als dichtbij. Je leert jouw verloskundige echt kennen en wij jou. Zo kunnen wij jou begeleiden op de manier die bij jóu past!

Onze Visie

Kalm & Krachtig

Zwanger zijn en de geboorte van je kind zijn mooie en levensveranderende ervaringen. Wij begrijpen dit, en begeleiden je in deze intense periode waarbij niet alleen je lichaam, maar jij ook mentaal een transformatie doormaakt.

Wij gaan samen met jou op zoek naar hoe je deze periode het beste kunt beleven. In onze drukke maatschappij waarbij efficiëntie een religie lijkt, is het soms moeilijk om tijd en aandacht te geven aan wat echt belangrijk is. Wij vinden dat deze periode kalm zou moeten voelen, zodat jij je aandacht kan richten op je transformatie naar het moederschap.

Er is niet een ‘beste manier’ alleen maar ‘jouw manier’

Naast de noodzakelijke medische kennis en zorg die wij bieden, kijken wij graag naar de 5 factoren die te maken hebben met moeder worden; Body, Mind, Voeding, Spiritualiteit & Omgeving. Wij coachen je op de punten die jij nodig hebt om te groeien.
Duo caseload verloskunde

Jouw persoonlijke verloskundige

Welkom in onze praktijk, waar we kleinschalige zorg bieden in onze mooie grote stad. Onze zorg voelt als dichtbij, je leert je eigen verloskundigen echt kennen. Dit geeft vertrouwen. Je weet echt wie voor jou klaarstaat in dit dit levensveranderende proces.

In jouw team zitten 2 vaste verloskundige, met 1 van hen zal je de meeste afspraken hebben.
Een fantastische verloskundige praktijk! Ze begeleiden veel verder dan alleen de fysieke kant van zwangerschap en bevalling. Oordeelvrij en ruimte voor eigen keuzes.
Lydia (34)

Zwanger? Begin vandaag nog met folaat: de actieve vorm van foliumzuur.

Ga naar de shop

Female wellbeing by House of Birth

Wij gaan verder dan alleen medische begeleiding.

Je cyclus
Zwangerschap
Verloskundige zorg
Post partum
Ouderschap

Plan een kennismaking

Wil je eerst vrijblijvend komen kennismaken? Dat kan! We plannen een gesprek bij jouw verloskundige die jou alles verteld over onze praktijk en werkwijze.

Plan een afspraak

Plan je intake & eerste echo

Wil jij je direct aanmelden? Dan plannen we een intakegesprek en een eerste vroege echo. Vul het inschrijfformulier in zodat we een afspraak met je kunnen inplannen.

Direct inschrijven