Zwangerschap

Zwanger zijn en de geboorte van je kind zijn mooie en levensveranderende ervaringen. Wij begrijpen dit en begeleiden je in deze intense periode waarbij je lichamelijk, maar ook mentaal een transformatie doormaakt. We ondersteunen je in deze periode naast persoonlijke verloskundige zorg ook met events, workshops, groepslessen en behandelingen. Oók als je niet bij onze verloskundigen client bent.

Alles over jouw trimesters

Ieder trimester van je zwangerschap kun je anders ervaren.

Iedere vrouw ervaart de zwangerschap anders. Je kunt zelfs als persoon iedere zwangerschap een andere ervaring hebben. Ook de beleving van ieder trimester is anders. Het zou natuurlijk fijn zijn als we je nu een omschrijving kunnen geven van wat je in ieder trimester precies kunt verwachten, maar dat is bijna onmogelijk. Jouw ervaring is van zoveel factoren afhankelijk.

Wekelijkse groepslessen & workshops

Wij hebben wekelijkse groepslessen die je zwangerschap kunnen ondersteunen. Schrijf je in via het rooster voor zwangerschapsyoga, zwangerschapspilates of Powermama Training in onze studio. Daarnaast ontmoet je zwangeren in hetzelfde trimester in onze New Life Circle Events of volg de House of Birth Eendaagse Geboortecursus met je (geboorte)partner.

Comfortabel door je zwangerschap

Wij geloven dat je naast je verloskundige team, je een team van practitioners zou moeten hebben die je kunnen helpen bij het ongemak en de onzekerheid die je zwangerschap met zich meebrengt. In onze praktijk vind je daarom: Doula’s, massagetherapeuten, postpartum behandelaars, een coach en een hypnosetherapeut die je in kunt schakelen als je dat nodig hebt.
Ik heb dankzij de mooie events  verbinding mogen vinden met andere vrouwen in dezelfde fase van de zwangerschap, met wie ik nog steeds contact heb nu alle kindjes geboren zijn. Heel erg leuk en waardevol!
Mare (38)

Hét allround zwangerschapsboek voor als je meer wil weten van kinderwens tot minimens.

Ga naar de shop

Female wellbeing by House of Birth

Wij gaan verder dan alleen medische begeleiding.

Je cyclus
Zwangerschap
Verloskundige zorg
Post partum
Ouderschap

Plan een kennismaking

Wil je eerst vrijblijvend komen kennismaken? Dat kan! We plannen een gesprek bij jouw verloskundige die jou alles verteld over onze praktijk en werkwijze.

Plan een afspraak

Plan je intake & eerste echo

Wil jij je direct aanmelden? Dan plannen we een intakegesprek en een eerste vroege echo. Vul het inschrijfformulier in zodat we een afspraak met je kunnen inplannen.

Direct inschrijven