Vruchtbaarheid & je cyclus

Female wellbeing begint bij een gezonde cyclus. Breng je hormonen in balans door meer te leren over jouw cyclus en voel je lekker in je vel. Lees meer over de verschillen in anticonceptie of zorg dat je goed voorbereid bent bij een kinderwens.

Cyclus & hormonen

Je cyclus bepaalt de gemoedstoestand vanaf het moment dat je ongesteld word.

Vanaf je eerste menstruatie kun je hormonale klachten ervaren. Vermoeidheid, PMS of stemmingswisselingen. Wist je dat deze klachten helemaal niet normaal hoeven zijn?

Anticonceptie

Met of zonder hormonen, wij helpen jou graag bij het vinden van dé methode die bij jou past. Ook kunnen wij jou adviseren jou over het meest betrouwbare gebruik bij de methode van jouw keuze.
Wil je een spiraal of implanon? Bij House of Birth plaatsen wij verschillende vormen van anticonceptie. Spannend? Onze experts staan voor je klaar om je op je gemakt te laten voelen.

Heb jij een kinderwens?

Je wilt graag zwanger worden, maar hoe maak je de kans groter dat dit ook lukt? En wat moet je doen om ervoor te zorgen dat het kindje zich al vanaf het eerste begin zich zo goed mogelijk kan ontwikkelen? Ontdek bij ons hoe je de gezondheid van zowel jezelf als je toekomstige baby kunt bevorderen, nog vóórdat het avontuur begint. Een kleine investering nu kan straks een wereld van verschil maken!
Iris heeft mijn spiraal gezet en ik moet zeggen dat dit compleet andere beleving was dan bij de huisarts. Véél beter! Het plaatsen was bijna pijnloos en de meiden zijn gezellig en professioneel.
Robin (36 jaar)

Laat jouw hormonen je niet meer tegenhouden maar leer in de flow van je hormonen te leven.

Ga naar de shop

Female wellbeing by House of Birth

Wij gaan verder dan alleen medische begeleiding.

Je cyclus
Zwangerschap
Verloskundige zorg
Post partum
Ouderschap

Anticonceptie consult

Wil jij informatie over alle vormen van anticonceptie of wil je weten welke hormoon-vrije methodes er zijn? Plan een anticonceptie consult met een van onze verloskundigen.

Maak een afspraak

Kinderwens consult

Heb jij een kinderwens? Nu of in de toekomst? Dan is ons kinderwensspreekuur iets voor jou. Want de gezondheid in de zwangerschap en van je baby begint al voor de bevruchting.

Meer informatie