Post partum

We zien dat vrouwen zich vooral voorbereiden op de bevalling. Dit wordt als het moment gezien dat alles weer ‘normaal’ wordt, maar dit is het moment waarop je nieuwe leven gaat beginnen. 

Alles over jouw kraamtijd

Bereid je voor op jouw kraamtijd

De kraamperiode begint vanaf het moment dat je bevallen bent van jouw kindje, tot aan 6 weken ná de geboorte. Het is een overgangsperiode naar een leven als gezin of de uitbreiding van je gezin. We noemen het daarom ook het '4e trimester' omdat je het nog mag zien als onderdeel van jouw zwangerschap.

Comfortabel in je kraamtijd

We geloven in het creëren van een ondersteunende en helende ervaring voor nieuwe moeders. Onze in-house doula, Amber, biedt in deze postpartum yoni package een combinatie van yoni steamen en acupressuurmassage met warme kruidenstempels om jouw lichaam een zachte landing te geven in deze bijzondere fase van het moederschap.

Workshops & wekelijkse groepslessen

We raden je aan om 6 weken te wachten met sporten na een vaginale bevalling en 8 weken na een keizersnede. Dit is een minimum, als je zelf merkt dat je langer de tijd nodig hebt is dit helemaal in orde.
Meld je aan voor een wekelijkse groepsles of neem je baby mee naar een workshop.
Door het aanbod in groepslessen kon ik in elke fase van mijn herstel zelf schakelen tussen yoga, pilates of powermama. Precies naar wat ik nodig had op dat moment, een aanrader!
Sara (31)

Bereid je voor op de postpartum periode met traditionele oosterse wijsheden

Ga naar de shop

Female wellbeing by House of Birth

Wij gaan verder dan alleen medische begeleiding.

Je cyclus
Zwangerschap
Verloskundige zorg
Post partum
Ouderschap

Plan een kennismaking

Wil je eerst vrijblijvend komen kennismaken? Dat kan! We plannen een gesprek bij jouw verloskundige die jou alles verteld over onze praktijk en werkwijze.

Plan een afspraak

Plan je intake & eerste echo

Wil jij je direct aanmelden? Dan plannen we een intakegesprek en een eerste vroege echo. Vul het inschrijfformulier in zodat we een afspraak met je kunnen inplannen.

Direct inschrijven