Ouderschap

Iedere fase van je kind, breekt er ook een nieuwe fase in het ouderschap aan met veranderingen in je relatie, je gemoedstoestand of carrière. We helpen je graag meebewegen met alle nieuwe fases.

Over ouderschap

Zou het niet fijn zijn als we bij ieder kind ook een handleiding kregen

Met hoofdstukken als: Hoe leer je je kindje kennen en zijn of haar signalen te interpreteren? Hoe kun je aan de wensen van je kind voldoen, maar hierbij ook naar je eigen grenzen luisteren? Hoe maak je tijd en ruimte voor je eigen behoeften? Hoe blijven jij en je partner met elkaar verbonden, nu je kinderen hebt? Die handleiding hebben we helaas niet, maar we kunnen je wel ondersteunen.

Workshops

Er wordt weleens gezegd: “It takes a village to raise a child!” In onze huidige individuele samenleving kan het moeilijk zijn om je onderdeel van een village te voelen, daarom laten we je niet los in de jungle van het ouderschap na je postpartum periode. Bekijk ons hele aanbod workshops in voor in het ouderschap.

Coaching & Consulten

Je kunt jezelf flink tegenkomen in het ouderschap. Hoe jij de eerste 7 jaar van je leven hebt beleefd is van invloed op hoe jij als ouder in staat bent om er voor je kind te zijn. De grote verandering in je leven kan voor stress zorgen of geeft een extra druk op je relatie. Onze behandelaars kunnen je helpen als je voelt dat je hulp nodig hebt.
Na de EHBO cursus voor baby & kind voelde ik mij fijner en veiliger omdat ik weet hoe te handelen. De avond was leerzaam en fijn.
Tim (28)

Leer van andere culturen hoe je blije, gezonde en behulpzame kinderen kunt opvoeden zonder alle westerse valkuilen

Ga naar de shop

Female wellbeing by House of Birth

Wij gaan verder dan alleen medische begeleiding.

Je cyclus
Zwangerschap
Verloskundige zorg
Post partum
Ouderschap

Plan een kennismaking

Wil je eerst vrijblijvend komen kennismaken? Dat kan! We plannen een gesprek bij jouw verloskundige die jou alles verteld over onze praktijk en werkwijze.

Plan een afspraak

Plan je intake & eerste echo

Wil jij je direct aanmelden? Dan plannen we een intakegesprek en een eerste vroege echo. Vul het inschrijfformulier in zodat we een afspraak met je kunnen inplannen.

Direct inschrijven