Persoonlijke verloskundige

Welkom in onze praktijk, waar we kleinschalige zorg bieden in onze mooie grote stad. Onze zorg voelt als dichtbij, je leert je eigen verloskundigen echt kennen. Dit geeft vertrouwen. Je weet echt wie voor jou klaarstaat in dit levensveranderende proces.

DUO CASELOAD VERLOSKUNDE

Extra aandacht voor jou en je partner

Per verloskundige begeleiden wij ongeveer 5 a 6 zwangeren per maand. Dit is ongeveer de helft van wat de norm is in Nederland. Wij besteden dus extra tijd en aandacht aan onze cliënten om jou en je partner beter te leren kennen en meer individueel gerichte zorg te kunnen geven.

Je krijgt jouw eigen persoonlijke verloskundige die in een team samenwerkt met een tweede verloskundige. Jouw persoonlijke verloskundige zie je de meeste controles en met haar stem je de zorg af. Zij is de schakel tussen jou en (mogelijk) andere zorgverleners zoals een gynaecoloog, huisarts, lactatiekundige en consultatiebureau.

De tweede verloskundige uit het team is haar achterwacht indien je eigen verloskundige vrij of niet beschikbaar is. Wij vinden het dan ook belangrijk dat je beide verloskundigen wel leert kennen, omdat een van de twee bij je bevalling is. Deze werkwijze heet duo caseload verloskunde.

Team Jade

Esseline

Verloskundige. Ze heeft een enorme passie voor alles wat met mindfulness, meditatie en persoonlijke ontwikkeling te maken heeft. Daarnaast weet ze ontzettend veel over een gezonde leefstijl, duurzaamheid en voeding. Voor zowel jou als je baby!

Iris

Verloskundige & Anticonceptie-specialist. Waar Iris geniet van mooie verdiepende gesprekken op het spreekuur, doet ze bij een geboorte het liefst zo min mogelijk. Kijken, observeren, aanmoedigen, en alleen medisch handelen als het nodig is. Iris begeleid jou verder in het kiezen van de juiste anticonceptie en plaatst bij ons ook spiralen.

Team Ceder

Merel

Verloskundige & Anticonceptie-specialist.
Merel kent de ware kunst van iemand op z'n gemakt stellen. Ze heeft voor iedereen een luisterend oor en neemt ook een goede dosis humor mee op de afspraken.
Merel host onze New Life Circle events en geeft jou een glimp van je baby tijdens de pretecho’s.

Sarah

Verloskundige & Versiekundige. Als enige geboren Rotterdammer is zij opgeleid in Amsterdam. Sarah is de rust zelve. Haar kalmte en geduld is haar superkracht! Naast gepassioneerd verloskundige is zij ook versiekundige. Ligt je baby in stuitligging? Op holistische & kundige wijze weet zij babies te draaien naar hoofdligging.

Marit

Verloskundige & Hypnotherapeut.
Naast een bevlogen en kundige verloskundige is Marit onze in-house hypnotherapeut. Zij weet op een hele fijne manier jou te helpen met het creëren van een gezonde levenstijl, het verminderen van angst en stress en zelfs pijn bij de bevalling. Marit is ook een vast onderdeel van de 'New Life Circle' events en voert ook pretecho's uit.

Elena

Verloskundige. Elena is een van onze meest enthousiaste verloskundigen. Met altijd een lach op haar gezicht. Elena heeft een groot empathisch hart. In 2024 gaat zij een opleiding doen over seksualiteit waardoor zij in de praktijk nog meer begeleiding weet te geven aan vragen en problemen rondom dit onderwerp.

Team Rose

Plan een kennismaking

Wil je eerst vrijblijvend komen kennismaken? Dat kan! We plannen een gesprek bij jouw verloskundige die jou alles verteld over onze praktijk en werkwijze.

Plan een afspraak

Plan je intake & eerste echo

Wil jij je direct aanmelden? Dan plannen we een intakgesprek en een eerste vroege echo. Vul het inschrijfformulier in zodat we een afspraak met je kunnen inplannen.

Direct inschrijven