Onze werkwijze

Wij hebben onze eigen ‘way of doing things’. Dit gaat verder dan alleen het medische stuk. Onze zorg is holistisch, maar met beide benen op de Rotterdamse grond. Geen zweverig gedoe, maar praktisch en effectief.

Onze unieke werkwijze

Er is niet een ‘beste manier’ alleen maar ‘jouw manier’

Naast de noodzakelijke medische kennis en zorg die wij bieden, kijken wij graag naar de 5 factoren die te maken hebben met moeder worden; Body, Mind, Voeding, Spiritualiteit & Omgeving. Wij coachen je op de punten die jij nodig hebt om te groeien.

Body

Je lichaam maakt een grote verandering door. We kijken hoe jij het meest vitaal de zwangerschap door kan. Wat heeft jouw lichaam nodig om je gezond te voelen?

Mind

Het gaat hierbij om jouw mindset. Kijken wat er mogelijk is en wat goed voelt. Vertrouwen krijgen in de natuur en de kracht in jezelf. Hierbij coachen we jou graag.

Voeding

Gezonde voeding in de zwangerschap is van essentieel belang voor een vitale zwangerschap. Wij bieden extra ondersteuning bij het vinden van de juiste weg hier in. Naast het voeden van jouw lijf, kijken we ook naar ‘mentale voeding’ waardoor je beter in je vel zit.

Omgeving

Dit proces doe je niet alleen. Je partner en/of je directe omgeving is betrokken en heeft invloed op de keuzes die je maakt en hoe je het beleefd. Hoe zijn de vrouwen uit jouw omgeving bevallen? Wie zijn mensen die jou inspireren? Welke ervaringen neem jij mee in jouw keuzes?

Spiritualiteit

De zwangerschap en geboorte van een baby zijn ook spirituele processen. In elke cultuur zijn er gebruiken of rituelen om dit vorm te geven. Wij geloven in vertragen, verdiepen en verbinden. Om het op jouw manier te kunnen doen op een manier die bij jouw visie en overtuigingen past.

Medisch

Van zwangerschap tot moeder-/ouderschap staan een aantal medische ijkpunten centraal. Wij houden jullie gezondheid nauwlettend in de gaten. Wij werken nauw samen met verschillende specialisten indien dit nodig blijkt, zoals gynaecologen. Elke 6 weken houd een gynaecoloog bij ons op locatie spreekuur.

Plan een kennismaking

Wil je eerst vrijblijvend komen kennismaken? Dat kan! We plannen een gesprek bij jouw verloskundige die jou alles verteld over onze praktijk en werkwijze.

Plan een afspraak

Plan je intake & eerste echo

Wil jij je direct aanmelden? Dan plannen we een intakgesprek en een eerste vroege echo. Vul het inschrijfformulier in zodat we een afspraak met je kunnen inplannen.

Direct inschrijven