2nd Trimester Event = VOL

7 Mar

Data

7 maart 2023 - 19.00 tot 21.00 uur

Duur

2 uur

Prijs

€50,00

Locatie

Nieuwe Binnenweg 191b, 3021 GA Rotterdam

2nd Trimester Event (17-27 weken)

Je tweede trimester is aangebroken. De meeste zwangeren beginnen vanaf dit moment ook goed contact te maken met hun baby. In dit event doen we oefeningen om dit contact te verdiepen en te versterken. Zodat jouw band met de baby nu al sterker wordt en je dus ook beter weet hoe het gaat met je baby. Ook blikken we al vooruit op de bevalling en doen we een speciale ijsmeditatie (geen Wim Hof situaties!!!) ter voorbereiding op baringspijn.

New Life Circle Events

Dit is een van onze favoriete onderdelen van ons platform zijn de New Life Circle Events.
Dit zijn events die wij hosten voor vrouwen die tegelijk op lopen in hun zwangerschap.
Elk trimester komen zij bij elkaar in een hele veilige setting, om samen te delen, te ervaren en te verdiepen. Deze vorm van samenkomen is door ons zo ontworpen dat je heel bewust kan stilstaan wat er in de zwangerschap voor jou nodig is.

Moet je meer rust nemen? Voel je voldoende verbinding met de baby die groeit in je buik? Spelen er belemmerende gedachtes over je aankomende rol als moeder of zie je juist op tegen de bevalling?

Door specifieke oefeningen te doen onderzoeken we wat bij jou speelt en wat meer aandacht nodig heeft. En dit is juist nu zo nodig in ons drukke stadsbestaan waar je alle ballen hoog moet houden. Het is een anker in je zwangerschap die je even doet laten vertragen en stilstaan bij dit prachtige proces.

Indien je alle 4 de events afneemt ontvang je korting en creëer je direct je eigen vaste tribe. Win-win.

Bekijk hier of de zorgverzekering (een deel van) deze cursus vergoed.

Schrijf je in voor het event

Bedankt! Je inschrijving is succesvol verstuurd.
Oeps! Er is iets mis gegaan met de inzending.