3rd Trimester Event

7 Mar

Data

07 maart 2024 - 19.00 tot 21.00 uur

Duur

2 uur

Prijs

€50,00

Locatie

Nieuwe Binnenweg 191b, 3021 GA Rotterdam

3rd Trimester Event (27-37 weken)

In het derde trimester staat alles in het teken van het voorbereiden op de geboorte van je kind. We geven aandacht aan het magische hormoon oxytocine. Je gaat wat dit kan doen en hoe je dit voor je kunt laten werken in positieve zin tijdens de geboorte. We doen een bekrachtigende geboorte visualisatie en een creatieve oefening met affirmaties.

New Life Circle Events

Dit is een van onze favoriete onderdelen van ons platform zijn de New Life Circle Events.
Dit zijn events die wij hosten voor vrouwen die tegelijk op lopen in hun zwangerschap.
Elk trimester komen zij bij elkaar in een hele veilige setting, om samen te delen, te ervaren en te verdiepen. Deze vorm van samenkomen is door ons zo ontworpen dat je heel bewust kan stilstaan wat er in de zwangerschap voor jou nodig is.

Moet je meer rust nemen? Voel je voldoende verbinding met de baby die groeit in je buik? Spelen er belemmerende gedachtes over je aankomende rol als moeder of zie je juist op tegen de bevalling?

Door specifieke oefeningen te doen onderzoeken we wat bij jou speelt en wat meer aandacht nodig heeft. En dit is juist nu zo nodig in ons drukke stadsbestaan waar je alle ballen hoog moet houden. Het is een anker in je zwangerschap die je even doet laten vertragen en stilstaan bij dit prachtige proces.

Bekijk hier of de zorgverzekering (een deel van) deze cursus vergoed.

Schrijf je in voor het event

Bedankt! Je inschrijving is succesvol verstuurd.
Oeps! Er is iets mis gegaan met de inzending.