4th Trimester Event = VOL

25 Mar

Data

25 maart 2023 - 10.00 tot 12.00 uur

Duur

2 uur

Prijs

€50,00 / los event óf €189,00 voor alle 4 de events (€11,00 korting)

Locatie

Dillenburgstraat 11b, 3071 HA Rotterdam

4th Trimester Event (6-16 weken na bevalling)

Dit event doe je samen met je baby! Het is een event waarbij je na een intense periode weer even mag stil staan bij jouw behoefte als moeder. Samen met je baby kom je in een serene rust door de live muziek van @yurithofficial. Daarnaast laat Elizabeth van Driel je kennismaken met de voordelen van babymassage. We sluiten een fase gezamenlijk af.

New Life Circle Events

Dit is een van onze favoriete onderdelen van ons platform zijn de New Life Circle Events.
Dit zijn events die wij hosten voor vrouwen die tegelijk op lopen in hun zwangerschap.
Elk trimester komen zij bij elkaar in een hele veilige setting, om samen te delen, te ervaren en te verdiepen. Deze vorm van samenkomen is door ons zo ontworpen dat je heel bewust kan stilstaan wat er in de zwangerschap voor jou nodig is.

Moet je meer rust nemen? Voel je voldoende verbinding met de baby die groeit in je buik? Spelen er belemmerende gedachtes over je aankomende rol als moeder of zie je juist op tegen de bevalling?

Door specifieke oefeningen te doen onderzoeken we wat bij jou speelt en wat meer aandacht nodig heeft. En dit is juist nu zo nodig in ons drukke stadsbestaan waar je alle ballen hoog moet houden. Het is een anker in je zwangerschap die je even doet laten vertragen en stilstaan bij dit prachtige proces.

Schrijf je in voor het event

Bedankt! Je inschrijving is succesvol verstuurd.
Oeps! Er is iets mis gegaan met de inzending.